woensdag 9 juli 2014

Pin betalingen accepteren voor kleine ondernemers (via Payleven)


Ook als kleine ondernemer kunt u pin betalingen accepteren. Over het algemeen worden er vaak hoge maandelijkse kosten berekend voor het gebruik van uw pin reader. Daarnaast betaald u vaak ook nog per maand een bedrag voor de activatie van de pin module op uw zakelijke rekening en nog een bedrag per pintransactie. Via Payleven werkt dit anders. Payleven biedt u de mogelijkheid om als kleine (startende) ondernemer kennis te maken met pin betalingen. 

Hoe werkt het

U betaalt eenmalig voor een pinreader. Deze wordt u dan per post toegezonden. Om uw pin reader te activeren moet u eerst uw gegevens invullen op de website van Payleven. Daarna vragen zij nog om een aantal aanvullende gegevens zoals een kopie van uw identiteitskaart en een bewijs van uw inschrijving bij de KvK. Dit laatste hoeft echter niet altijd. U kunt Payleven namelijk ook gebruiken als particulier. Na het toesturen van deze gegevens zullen zij een willekeurig bedrag op uw rekening storten. Dit bedrag met bijbehorende omschrijving vult u vervolgens in op uw account. Na controle door Payleven zal uw account worden geactiveerd. U kunt nu pin betalingen accepteren waar u ook bent. Hiervoor sluit u de pinreader via bluetooth aan op uw telefoon of tablet waar u de Payleven app. op heeft ge├»nstalleerd. U vult het bedrag en een omschrijving in, de klant schuift zijn/haar pas in de reader en tikt de pincode in. Na op akkoord te hebben gedrukt krijgt u in uw app. te zien dat de betaling succesvol is. 

Een aantal keer per week worden uw betalingen automatisch overgemaakt op uw rekening. U betaalt echter wel 2,75 procent per transactie. Deze 2,75 procent wordt automatisch afgehaald van het geld wat uw klanten hebben gepind. U ontvangt op uw rekening dus gelijk het juiste bedrag en krijgt dan ook geen rekening nagestuurd. 

Wilt u zelf ook pinbetalingen kunnen accepteren zonder vaste maandelijkse kosten? Via deze link kunt u de pinreader met korting bestellen: https://payleven.nl/go/tfhkgb Als u eerst wilt rondkijken op de website van Payleven, vergeet dan niet om later weer via deze link terug te keren. Anders betaald u de normale prijs voor uw pinreader.U kunt ook klikken op de payleven banner op deze pagina: